Publicitate online

Activezi intr-o piata competitiva, nu-i asa? Publicitatea online prin reclame platite la click este cea mai rapida cale prin care poti ajunge la clientii tai, gratie tehnologiilor existente si posibilitatilor de targetare avansata a publicului tinta.

Si eficienta atunci cand lucrurile sunt facute asa cum trebuie. Si in aceasta zona a reclamelor platite trebuie sa fii mai bun decat competitorii tai.

Asigura-te ca serviciile de reclama online sunt incredintate cuiva care are grija de bugetul tau de promovare cu cea mai mare responsabilitate si atentie la modul in care banii tai sunt investiti iar obiectivele sunt atinse. Gasesti in mine un partener de calitate si incredere.

Mihai Pintilie Google PartnerSunt recunoscut de catre Google drept Agentie Partenera Google, poti verifica acest lucru dand click pe badge-ul alaturat.

Iata serviciile de promovare online prin reclame platite de care poti beneficia lucrand impreuna:
 

  • Auditul contului AdWords daca acesta exista si prezentarea cailor de imbunatatire a campaniilor si performantelor contului; sau setarea initiala a contului si sistemului AdWords de reclame platite daca acesta nu exista
  • Derularea studiului privind cuvintele cheie oportune pentru promovarea afacerii prin reclame platite pe Internet prin intermediul sistemului AdWords, prezentarea detaliata a oportunitatilor de promovare relevate in urma efectuarii studiului
  • Crearea campaniilor de promovare conform obiectivelor de business stabilite, segmentarea publicului tinta, targetarea segmentelor publicului tinta, crearea reclamelor text si imagini (atat pentru sistemul AdWords cat si pentru promovarea prin intermediul Facebook), plasarea reclamelor pe Internet (Google Search, Google Display Network – site-uri si bloguri in acelasi domeniu de activitate, site-uri de stiri, site-uri si bloguri generaliste, site-uri si bloguri in domenii de activitate conexe; YouTube; Facebook)
  • Optimizarea landing page-urilor implicate in campanii AdWords pentru cresterea Quality Score-ului asociat anunturilor care targeteaza aceste landing page-uri
  • Optimizarea conversiilor prin actiuni corective asupra campaniilor de promovare
  • Administrarea campaniilor de promovare online prin reclame platite
  • Analiza si raportarea performantei activitatilor de vanzare si reclama online
 

Suna acum la 0728 199 939 (click to call) si spune-mi care este site-ul la care vrei sa incep sa lucrez pentru ca site-ul sa performeze asa cum iti doresti. Nu ezita! Te vei convinge ca ai facut cea mai buna alegere.
 
 
Ca alternativa, introdu mai jos adresa site-ului tau si informatiile de contact si te voi contacta in cel mai scurt timp: