Simona Halep tine pagina de Facebook a Indian Wells

 
Sunt sigur ca Simona Halep nu mai este o necunoscuta pentru nimeni. Pentru noi romanii nici nu se mai pune problema, de un an de zile intreaga tara vorbeste despre aceasta fata care, la doar douazeci si putini de ani, face senzatie evoluand atat de spectaculos, castigand turneu dupa turneu si urcand vertiginos in clasamentul mondial al celor mai bune jucatoare de tenis din lume. La ora redactarii acestui articol Simona este in plin turneu la Indian Wells, in California, SUA. Unde Simona ii incanta pe spectatorii aflati in tribune la fiecare meci al ei precum si pe milioanele de telespectatori de pe intreg globul care urmaresc acest turneu.

Presa din multe tari ii acorda spatii ample iar cuvintele sunt elogioase, cunoscut fiind faptul ca doar trei dintre marile jucatoarele ale lumii au ramas inca neinvinse de constanteanca noastra. Simona fiind vazuta in acelasi timp drept una dintre jucatoarele de top din anii care urmeaza, prin top fiind considerate primele trei locuri ale clasamentului mondial, Simona fiind acum doar pe locul al 7-lea.

Bineinteles ca nici organizatorii nu puteau ramane mai prejos, mai ales ca romanca nu mai este in California doar o jucatoare pierduta in multimea participantelor la turneu ci una dintre jucatoarele de tenis cotate cu sanse la castigarea turneului feminin si una care reuseste sa isi confirme valoarea prin rezultatele ce o apropie pe zi ce trece de finala competitiei.

Drept pentru care poza Simonei Halep tine deja pentru a doua zi la rand capul de afis al paginii de Facebook a turneului, iata si dovada printr-un screen-shot al acestei pagini (click pe imagine pentru a o mari):

Simona Halep

Chiar daca organizatorii sunt direct implicati in promovarea Simonei din simplul considerent ca jucatoarea romana de tenis este oaspetele lor in aceste zile, si un oaspete de seama gratie performantelor realizate, o astfel de initiativa ar trebui preluata, zic eu, si de social-media managerii romani, o eventuala inlocuire chiar si temporara pe parcursul turneelor de tenis in cadrul carora evolueaza Simona Halep a fotografiilor de coperta pentru paginile lor de Facebook cu imagini infatisand-o pe Simona neavand darul decat de a spori simpatia fanilor fata de aceste pagini prin empatia pe care brandurile respective ar manifesta-o fata de eforturile si in final performantele Simonei pe terenurile de tenis.

Iata la linkul urmator lista completa a meciurilor disputate de catre Simona Halep in calitate de jucatoare profesionista de tenis.