Ce fel de imagini sunt postate pe Facebook?

 
Tu stii foarte bine ce imagini sau fotografii postezi pe facebook. Stii de asemenea ce imagini sau fotografii publica prietenii tai, prietenii prietenilor tai, compania la care lucrezi, firmele cu care compania ta lucreaza, de asemenea companiile pe care le stimezi intr-atat incat le-ai dat la un moment dat like-ul tau.

Dar ti-ai pus vreodata intrebarea ce fel de fotografii publica lumea intreaga? Te-ai intrebat daca tu faci parte din multime sau daca esti altfel decat ceilalti? Daca nu cumva grupul din care faci parte este mai deosebit aducand valoare prezentei vizuale de pe facebook ori daca va integrati in aceasta multime aproape omogena?

Ai acum raspunsul. Unul general dar care-ti da o idee despre ceea ce se intampla in fiecare zi pe facebook, ce tipuri de poze prefera utilizatorii acestei retele sociale si ce tipuri de poze sunt utilizatorii mai predispusi sa le accepte gratie obisnuintei impuse in toti acesti ani de functionare. Unele rezultate pot parea surprinzatoare dar dat fiind faptul ca studiul a fost efectuat de o companie ce beneficiaza de autoritate in acest domeniu, al imaginilor publicate pe Internet, datele sunt cat se poate de credibile. Iata mai jos datele extrase de catre echipa de la Superfish: